Cum și-a convins un tată fiica să îi dea poze nud cu ea

17 martie 2016 8:52   Internațional
Ultima actualizare:

Un tată pedofil a fost acuzat de abuz sexual și riscă să fie condamnat la 250 de zile de închisoare deoarece a încercat să își convingă propria fiică să îi trimită imagini cu ea nud. Tatăl s-a folosit de anumite rețele de socializare de pe internet pentru a-și păcăli fiica minoră.

Tatăl, în vârstă de 41 de ani, al cărui nume nu poate fi divulgat pentru a proteja identitatea fetei, este din Syracuse, New York, potrivit Metro.co.uk. Acesta a încercat să abuzeze de fiica sa minoră, în vârstă de 14 ani, creându-și o identitate falsă pe internet. El a pretins că este un băiat în vârstă de 16 ani și a încercat prin intermediul Instagram și AOL să-și convingă propria fiică să îi trimită fotografii cu ea nud.

Când fata a vrut să pună capăt relației pe care o stabiliseră pentru o perioadă, tatăl a pretins că „băiatul s-a sinucis”, iar apoi i-a mărturisit că el a fost cel care a trimis poze pornografice. Imediat după ce i-a dezvăluit secretul, a abuzat sexual de ea. Fata a spus ce a pățit unei asistente medicale de la școală. Investigațiile care au decurs apoi, au dovedit că fetița a spus adevărul, iar mesajele veneau chiar din casa în care locuia.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook daca ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe