Dă 180 de milioane de dolari celui care va reuşi să se însoare cu fiica lui

28 aprilie 2017 19:51   Internațional
Ultima actualizare:

Şi bogaţii plâng! Miliardarul Cecil Chao este disperat pentru că fiica lui nu vrea să se mărite cu un bărbat. Magnatul din Hong Kong a ajuns să ofere o sumă uriaşă celui care o va cuceri pe fiica sa.

Cecil Chao (80 de ani) se luptă de cinci ani să găsească un soţ pentru fiica lui, Gigi, în vârstă de 37 de ani. A oferit mai întâi 60 de milioane de dolari (circa 249 de milioane de lei), drept premiu, oricărui bărbat o va cuceri şi o va convinge să-l ia de soţ. Gigi a recunoscut deschis că este lesbiană şi chiar s-a măritat cu o femeie care şi-a luat nume masculin, Sean Yves (39 de ani), în 2012, în Franţa. Miliardarul nu recunoaşte căsătoria lor şi ar face orice numai să le despartă. El este înnebunit s-o vadă pe Gigi la casa ei, cu un bărbat, şi să-i facă nepoţei, care să moştenească imensa lui avere de 2 miliarde de dolari.

Văzând că nici un bărbat nu reuşeşte s-o facă pe bogata moştenitoare să renunţe la partenera lesbiană, Cecil Chao a tot mărit suma oferită viitorului său ginere. Recent, el a anunţat că dă pe loc 180 de milioane de dolari bărbatului care o va face pe Gigi să se îndrăgostească de el şi să-l accepte de soţ. Chiar şi pentru această sumă uriaşă de bani nici un pretendent nu şi-a făcut apariţia.

Povestea lui Gigi este deja cunoscută în întreaga lume. Ea i-a respins până acum pe absolut toţi pretendenţii. Bogata moştenitoare susţine sus şi tare că şi-a găsit sufletul pereche, pe partenera sa, Sean Yves. Ea spune că tatăl său ar trebui să se mulţumească pentru că aceasta şi-a făcut cât de cât o înfăţişare masculină. “Aş vrea să-l fac fericit pe tata, dar, din nefericire, părerile lui despre mine nu corespund realităţii”, a spus Gigi, care se declară pe deplin satisfăcută de partenera sa. 

Fata este rezultată din relaţia miliardarului cu actriţa Kelly Yao Wei. Cecil Chao se laudă că a fost un mare crai şi că a făcut sex cu circa 10.000 de femei.

Mai multe