Dată afară din casă la 3 noaptea pentru că a refuzat să bea lapte! Cazul revoltător al fetiţei dispărute din Texas

9 octombrie 2017 23:30   Internațional
Ultima actualizare:

O fetiţă din Texas, în vârstă de trei ani, a fost dată dispărută după ce tatăl său a pedepsit-o pentru că nu şi-a băut laptele, obigând-o să stea singură afară, la miezul nopţii.

Potrivit ctvnews.ca, tatăl fetei, Wesley Mathews a obligat-o pe Sherin să stea lângă un copac, vis-à-vis de casă, la ora 3 noaptea, drept pedeapsă pentru faptul că a refuzat să bea lapte la ora cinei. Mathews a ieşit afară din casă cincisprezece minute mai târziu pentru a verifica ce face fiica sa şi a constat cu stupoare că aceasta dispăruse. În ciuda faptului că a constat dispariţia fiicei sale, el nu a anunţat imdiat poliţia, ci aproximativ cinci ore mai târziu, sperând că fetiţa avea să se întoarcă singură acasă după o scurtă vreme. Sherin suferă de o boală care împiedică o dezvoltare normal a oaselor şi a musculaturii. Mai mult decât atât, are un vocabular limitat şi un uşor retard mintal.

Tatăl a fost arestat şi pus sub acuzaţia de abandon . A declarat investigatorilor că este un lucru obişnuit ca unii coioţi să umble noapte pe aleea  care duce spre casă aşa că aceştia îşi fac griji pentru integritatea corporală a fetiţei care nu a fost găsită până în prezent.

Mai multe