Datoria înainte de toate! Ce a făcut Kate Middleton la ultima ieşire în public dinaintea naşterii

23 martie 2018 12:13   Internațional
Ultima actualizare:

Nu e deloc simplă viaţa de Prinţesă! Graviduţa Kate Middleton (36 de ani) a trebuit să participe joi la două evenimente publice alături de soţul ei Prinţul William (35 de ani). După ce a gătit cot la cot cu voluntarii pentru persoanele nevoiaşe, Kate Middleton a anunţat că aceasta a fost ultima apariţie în public. În aprilie, ea urmează să îl nască pe cel de al treilea copil al familiei.

Şi-a pus şorţul şi a luat cuţitul în mână ca o adevărată gospodină! Ducesa de Cambridge a fost sclipitoare la evenimentul organizat pentru persoanee cu handicap la Olympic Park’s Copper Box şi a gătit cot la cot cu voluntarii la centrul comunitar St. Luke, din Londra.

Acesta a fost ultimul eveniment public la care participă până să-l nască pe cel de al treilea copil al familiei. „A venit vremea să intru în concediu de maternitate”, a declarat la finalul evenimentului soţia prinţului William. Cuplul regal a curăţat legume, a gătit, pus în farfurii şi servit nevoiaşii de care are grijă centrul comunitar londonez. Conform „The Express”, la finele lunii ianuarie, Kate i-a spus soţului ei că vrea să îl nască pe cel de al treilea copil fie în Palatul Kensington, fie la Anmer Hall, din Norfolk.

George (4 ani) şi Charlotte (2 ani) au venit la lume în aripa Lindo a spitalului St. Mary, din Paddington. Kate Middleton a anunţat că principalul ei scop pentru următoarele luni este să aibă grijă de cei trei copii. Ea a venit la eveniment îmbrăcată cu o bluză de graviduţă marca Hobbs şi o haină Goat.

Mai multe