David Cameron, bătaia de joc a englezilor după ce s-a prefăcut că face cumpărături

23 mai 2016 14:50   Internațional
Ultima actualizare:

Prim-ministrul Marii Britanii s-a sucit! După ce susținea sus și tare că țara ar trebui să iasă din Uniunea Europeană (BREXIT), a schimbat foaia și vrea să îi avertizeze pe britanici că, în cazul în care va părăsi UE, Regatul Unit al Marii Britanii va trece printr-o serie de schimbări nefavorabile, cum ar fi scumpirea produselor alimentare.

David Cameron a apărut în paginile tabloidului The Sun prefăcându-se că face cumpărături, pentru a-i îndemna pe britanici să nu voteze în favoarea părăsirii Uniunii Europene la referendumul de luna viitoare. El a precizat că achizițiile anuale pe cap de familie vor crește substanțial. Dacă Marea Britanie iese din UE, hainele și mâncarea se vor scumpi, crede premierul David Cameron.

The Independent: „David Cameron s-a prefăcut că face cumpărături și, evident, toată lumea își bate joc de el”

„Dovezile sunt clare. Dacă părăsim UE, ne riscăm locurile de muncă, salariile și securitatea economică a familiilor noastre. Și, după cum vă arăt aici, Brexit v-ar lovi și în portofel când ajungeți să vă plătiți cumpărăturile la casă”, a explicat Cameron.

Englezii l-au luat peste picior pe prim-ministrul ieșit la cumpărături, scrie The Independent.  Și pentru că David Cameron, educat la Eton și Oxford, nu știe prețul exact al laptelui și al pâinii, britanicii și-au bătut joc de el pe Twitter.

„Deci de-aici îți cumpără oamenii normali mâncare”, a scris un utilizator al rețelei de socializare Twitter.

„Produsele din porc sunt situate în spatele magazanilui”, a scris un internaut, făcând aluzie la scandalul în care a fost implicat Cameron, după ce a fost acuzat că și-a băgat părțile intime în gura unui porc mort, pe vremea stundeției.

 

Mai multe