De ce a lipsit Kate Middleton de la prima zi de școală a Prințului George

7 septembrie 2017 12:02   Internațional
Ultima actualizare:

Pentru orice copil, prima zi de școală poate fi copleșitoare, iar excepție nu face nici micuțul Prinț de la Palatul Buckingham, George.

William și-a adus băiatul la școală, fiind amândoi emoționați pentru acest eveniment. Cei doi au coborât din mașină, iar imediat George s-a agățat de mâna tatălui lui, căruia nu a vrut deloc să-i dea drumul. Din peisaj a lipsit, însă, Kate Middleton.

Din păcate, Ducesa de Cambridge nu a putut fi prezentă la unul dintre cele mai emoționante evenimente din viața copilului ei din cauza stării de sănătate, potrivit Mirror.co.uk. Kate suferă de sindromul Hyperemsis Gravidarum, astfel că are simpomele sarcinii accentuate, iar grețurile și stările de rău sunt mult mai rele decât de obicei.

Iar pentru că nu s-a simțit deloc bine, George a rămas să participe la prima lui zi de școală numai alături de tatăl lui. Cei doi au fost întâmplinați de directoarea școlii la care urmează să studieze micuțul de acum înainte. Timid, Prințul a făcut cunoștință cu femeia, însă a stat mai mult cu ochii în pământ, încercând să nu-l scape pe tatăl lui din atenție.

Ca de obicei, George a fost îmbrăcat în stil clasic, cu o cămașă bleu din care s-a văzut doar gulerul de sub pulover, și pantalonii scurți cu care Kate Middleton ne-a obișnuit atunci când vine vorba de ținutele fiului ei.

Mai multe