De ce se simte William vinovat pentru moartea mamei sale, Prințesa Diana

1 iunie 2017 23:38   Internațional
Ultima actualizare:

Prințul William a acceptat recent să răspundă unor întrebări în cadrul unui interviu pentru revista „GQ” și a recunoscut, cu durere în suflet, că se simte vinovat pentru moartea mamei sale, Prințesa Diana.

Acesta a fost cel mai intim interviu din ultima vreme pe care l-a susținut Ducele de Cambridge, în cadrul căruia a vorbit foarte deschis despre cum a fost afectat de moartea mamei sale când el era încă doar un copil în vârstă de 15 ani, precizează express.co.uk.

William a mărturisit că atunci când a trebuit să-și conducă mama pe ultimul drum, să meargă în spatele cortegiului funerar, având în față sicriul în care se afla cea care i-a dat viață, a fost cea mai grea experiență. „A fost izolată, singură, a avut o viață foarte dificilă și i-a fost tare greu să treacă peste. Cred că a fost puțin naivă pentru că a sfârșit după ce a intrat în mâinile unor oameni foarte răi.”

De asemenea, Will se consideră oarecum vinovat pentru moartea mamei sale: „Mă simt foarte trist și încă sunt foarte supărat cu nu am fost suficient de maturi pentru a face mai mult pentru a o proteja pe mama noastră, nici destul de înțelepți să facem un pas în față care ar fi putut face lucrurile mai bune pentru ea.”

Mai multe