De data aceasta, Carmen Harra a prezis greșit. Speranțe deșarte pentru Hillary Clinton

9 noiembrie 2016 17:28   Internațional
Ultima actualizare:

La finalul lunii martie, într-o scurtă vizită în țară, Carmen Harra spunea că i-a prezis lui Hillary Clinton că va ajunge președinte.

Donald Trump a câștigat alegerile prezidențiale, urmând să fie al 45-lea președinte al Americii. A fost o bătălie aprigă între celebrul afacerist și soția lui Bill Clinton, cursă care s-a lăsat cu pariuri, dar și cu o mulțime de glume.

Mulți au crezut că Hillary Clinton îl va învinge categoric pe candidatul republican, iar Carmen Harra chiar i-a prezis soției fostului președinte american Bill Clinton că va ajunge la Casa Albă.

”Am făcut senzaţie cu predicţiile mele, i-am prezis lui Hillary Clinton că o să ajungă preşedintele Americii, încă din ’96, şi mi s-a răspuns de la Casa Albă că ea nu candidează pentru Senat, că nu are de gând. Când a ajuns senator de New York, întreba pe toată lumea unde e femeie aia care i-a prezis acest lucru… Astfel, mi-am câştigat în faţa lui Hillary Clinton o mare bilă albă! Pe 23 iulie, în anul 2000, în South Hampton, i-am spus personal lui Hillary Clinton că se apropie ziua în care va ajunge preşedintele Americii!”, a povestit Carmen Harra într-un interviu dat în urmă cu opt luni.

Dacă în ceea ce privește divorțurile dâmbovițene, Harra a avut dreptate, pe Hillary a cam făcut-o să spere în zadar.

Mai multe