De la cine s-a inspirat Melania pentru apariția spectaculoasă de la cina din Beijing

10 noiembrie 2017 14:58   Internațional
Ultima actualizare:

Donald Trump şi Melania se află într-un turneu oficial în Asia până la 13 noiembrie. Prima Doamnă a Americii a bifat câteva apariţii spectaculoase, iar joi seara a acaparat toate privirile la cina organizată de preşedintele Chinei în cinstea vizitei lui Donald Trump.

Cuplul prezidenţial i-a întâlnit pe preşedintele Xi Jinping şi soţia acestuia, Peng Liyuan.

Melania Trump (47 de ani) a purtat o rochie Gucci lungă până în pâmânt, dar cu o crăpătură extrem de sexy pe picior.

Ţinuta în stil chinezesc îi venea de minune Primei Doamne a Americii, care a fost fotografiată pe tot parcursul serii, scrie Daily Mail. Melania a purtat o pereche de stiletto roz prăfuit, care se asorta cu blăniţa în aceeaşi nuanţă de la mânecile rochiei. Soţia lui Donald Trump şi-a etalat picioarele interminabile, dar şi talia suplă.

Presa internaţională scrie că Melania s-ar fi inspirat de la frumoasa Margot Robbie. Actriţa, cunoscută mai ales pentru rolul din “Lupul de pe Wall Street”, şi-a făcut apariţia în aceeaşi rochie pe covorul roşu, la premiera filmului “Tarzan”.

Evenimentul a avut loc în iunie 2016, la Dolby Theater din Los Angeles, California, iar apariţia blondinei a fost extrem de apreciată de criticii de modă.

Tu ce părere ai? Cine o poartă mai bine?

Mai multe