Declarația uluitoare a mamei teroristului care a atacat biserica din Normandia

29 iulie 2016 17:05   Internațional
Ultima actualizare:

Mama teroristului Abdel Malik Petitjean, unul dintre atacatorii care au luat cu asalt o biserică din Franța și a ucis un preot, a reacționat cu furie față de autorități, cu greu acceptând moartea fiului său. Sfâșiată de durere, femeia a devenit violentă cu jurnaliștii.

Yamina Petitjean (45 de ani), mama teroristului care a fost împușcat mortal după ce a atacat biserica din Normandia, a fost văzută ieșind pentru prima dată din casă de când a avut loc atentatul, după cum relatează DailyMAil.co.uk

"Mi-au ucis fiul, mi-au împușcat fiul! am atât de multă tistețe în suflet. Nu-mi vine să cred ce se întâmplă. De ce se întâmplă asta?", a reacționat femeia cu disperare. Ea a declarat că a încercat să calmeze o mulțime de tineri care se adunaseră la consiliul de stat în orașul Aix Les Bains și a lansat cuvinte dure la adresa mass-mediei. 

A devenit violentă cu un cameraman și o jurnalistă, iar apoi și-a îndreptat atenția către tinerii care țipau la ea. Yaminei Petitjean încă îi este greu să accepte că fiul ei a făcut o crimă în numele unei organizații teroriste și că acesta a fost lichidat de autorități.

Abdel Malik Petitjean (19 ani) și Adel Kermiche (19 ani) au intrat într-un lăcaș de cult din Normandia unde au ucis un preot și au rănit grav o călugăriță. Cei doi au fost în cele din urmă uciși de polițiștii germani când au încercat să fugă.

Mai multe