Descoperire incredibilă! Ce a găsit o femeie în interiorul unui copac

8 mai 2015 22:51   Internațional
Ultima actualizare:

Un ofițer al protecției animalelor din California a fost uimit să găsească o cățelușă gestantă în interiorul unui copac. Shirley Zindler se plimba împreună cu copilul ei într-un parc când a văzut patrupedul.

Când s-a dus să o salveze, cățelușa se zbătea, era speriată și încerca să muște. Totuși, cu ajutorul unui echipaj de salvare, Zindler a reușit să o scoată nevătămată din copac. Aceasta cântărea numai trei kilograme, fiind subnutrită, potrivit metro.co.uk.

Coastele și oasele șoldurilor erau clar vizibile, dar burtica ei rotunjită arăta faptul că este gestantă”, a declarat Zindler.

Din păcate, Boo, numită așa după un personaj din cartea „Să ucizi o pasăre cântătoare”, nu a reușit să ducă sarcina la capăt, pierzându-și puii, și a trebuit să facă operații pentru a-și vindeca rănile.

Cu toate acestea, cățelușa se recuperează, acum, la un adăpost, întrucât autoritățile nu au reușit să-i identifice stăpânii. În prezent, Zindler își ține prietenii la curent în legătură cu Boo pe pagina ei de Facebook.

Mai multe