Destin tragic! Actor din Star Wars, diagnosticat cu schizofrenie

12 aprilie 2016 8:15   Internațional
Ultima actualizare:

Jake Lloyd (27 de ani), actorul care a interpretat rolul lui Anakin Skywalker în filmul “Star Wars: The Phantom Menace”, se afla în închisoare încă din luna iunie a anului trecut. Acesta fusese arestat și condamnat în urma unei urmăriri de mașini în Carolina de Sud. Sâmbătă (9 aprilie), mama sa, Lisa, a mărturisit jurnaliștilor că actorul suferă de schizofrenie.

Potrivit DailyMail.co.uk, boala mintală a lui Jake le-a determinat pe autorități să îl transfere din celula unei închisori, într-o facilitate psihiatrică. De asemenea, mama actorului a menționat că și-a văzut fiul săptămâna trecută și poate deja să spună că se vede „o îmbunătățire a personalității sale”. Nu s-a stabilit încă data când va fi eliberat, dar familia sa dorește ca Jake să stea în centrul medical atât cât este necesar pentru ca acesta să se însănătoșească.

Jake Lloyd a fost arestat în Carolina de Sud, Statele Unite, în urma unei urmăriri de mașini care s-a încheiat abia în momentul în care vehiculul pe care îl conducea a intrat într-un copac. Urmărirea  s-a desfășurat pe o distanță de mai bine de 40 de kilometri și ar fi continuat dacă nu ar fi pierdut controlul volanului.

Jake a interpretat în filmul „Star Wars: The Phantom Menace” pe când avea doar zece ani, alături de actori precum Natalie Portman, Ewan McGregor și Liam Neeson. La acea vreme, filmul a avut un succes răsunător în întreaga lume, încasând în total 2 miliarde de dolari.

Jake Lloyd, în rolul lui Anakin Skywalker

Mai multe