Detalii înfiorătoare! Cum a fost găsit cadavrul Prințesei Diana după accident

25 august 2017 18:04   Internațional
Ultima actualizare:

La 20 de ani de la moartea Prințesei Diana, ies la iveală tot mai multe detalii despre tragicul eveniment care a marcat atunci familia regală britanică. Staff-ul prințesei a mărturisit că înainte de fi văzut de Charles, cadavrul Dianei a trebuit aranjat, întrucât ajunsese să arate deplorabil.

Colin Tebbutt (77 de ani) a fost primul membru al staff-ului Dianei care a putut sosi mai devreme în Paris, unde a avut loc tragicul accident. El a declarat că nu putea permite ca familia regală și Prințul Charles să vadă trupul neînsuflețit al Dianei în starea de degradare fizică în care ajunsese după moarte. El a mărturisit că s-a îngrozit atunci când a văzut-o pe prințesă lungită pe patul de spital, fără suflare și în timp ce doar capul i se zărea de sub păturile cu care fusese învelită.

Diana a murit la vârsta de 36 de ani, iar chipul său angelic nu fusese afectat de tragicul accident, însă orele în care a stat în camera sufocantă de spital își puseseră amprenta asupra cadavrului ei.

Colin a cerut ajutorul unui gropar francez pentru a-i aplica un machiaj pe chip înainte ca familia regală să sosească. Când a venit și majordomul prințesei, Paul Burell, el s-a ocupat de aranjarea părului acesteia și a pus trandafiri pe pat.

Tebbutt a mărturisit că a fost șocat când a văzut că lumea începea să se cațere până la ferestre și chiar pe acoperișurile clădirilor din jur, pentru a vedea trupul neînsuflețit al Dianei. Acest lucru nu trebuia permis, în opinia majordomului, așa că a încercat să ia unele măsuri. Oamenii nu trebuiau să o vadă în acea stare.

„Când am ajuns, ea arăta mult mai bine, dar fusese cea mai fierbinte zi din an, iar camera era ca un cuptor. Paul Burell i-a aranjat părul bine, apoi a pus trandafiri pe pat. Apoi, spre oroarea mea, am văzut cum oamenii se cățărau până pe acoperișuri. Se aflau la o oarecare distanță, dar tot se putea vedea. Nu erau nici jaluzele, așa că am cerut să se pună niște pături la ferestre”, a declarat Colin, potrivit Daily Star.

Mai multe