Detalii înfiorătoare. Cum a fost ucisă Bianca Devins, tânăra care era vedetă pe Instagram

17 iulie 2019 13:54   Internațional
Ultima actualizare:

Crimă oribilă la New York, urmată de imagini cumplite cu cadavrul unei tinere, care era vedetă pe Instagram. Bianca Devins a fost găsită moartă duminica trecută (14 iulie), în Utica. Un bărbat a sunat la 991 şi a mărturisit că a omorât o fată și avea de gând să-și pună capăt zilelor. Tânărul s-a înjunghiat în gât în momentul în care polițiștii au descins în locul indicat, relatează CNN.

Bianca Devins tocmai absolvise liceul și devenise foarte cunoscută pe rețelele sociale, dar destinul ei a fost frânt de cel de care era îndrăgostită. Imediat după ce a comis crima oribilă, suspectul a publicat online fotografii cu cadavrul ei, potrivit anchetatorilor.

Brandon Clark, de 21 de ani, şi-a recunoscut fapta. În apartament a fost descoperit și cadavrul aproape decapitat al tinerei.

Cum l-a cunoscut Bianca Devis pe criminal

Polițiștii au aflat că cei doi s-au cunoscut în urmă cu două luni, pe Instagram, iar relația lor a devenit rapid una foarte apropiată. Sâmbătă, duseseră împreună la un concert în New York, de unde s-au întors după ora 22:00. Din motive încă neclare, s-au luat la ceartă, apoi s-a ajuns la crimă.

„Avem informații că bărbatul a fotografiat cadavrul și a distribuit imaginile pe platforma Discord (n.r. aplicație pentru gameri, pe care pot fi distribuite texte și clipuri)”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției. Speriat de cele întâmplate, Brandon Clark a încercat sî se sinucidă după ce a comis crima oribilă. Tânărul s-a înjunghiat în gât, fiind trasportat ulterior la spital, unde a primit îngrijiri medicale.  Anchetatorii au dat asigurări că băiatul va supraviețui.

Familia fetei este devastată de cele întâmplate. "Bianca avea 17 ani și era o artistă talentată, o soră iubitoare, verișoară și o tânără minunată, care a fost luată de lângă noi prea devreme. Acum se uită la noi de Sus, unde se joacă cu pisica ei, Belle”, notează apropiaţii ei într-un mesaj de "adio".

Bianca Devins plănuia să înceapă din toamnă cursurile unui colegiu din Utica.

Mai multe