Detalii șocante despre moartea unui deținut: „A fost mâncat de colegii de celulă”

15 octombrie 2016 13:02   Internațional
Ultima actualizare:

Asemenea cruzime doar în filmele de groază mai întâlnești! Un tată a povestit cum fiul său de 25 de ani a fost bătut, dezmembrat și mâncat de colegii de celulă dintr-o închisoare din Venezuela.

Juan Carlos Junior a fost condamnat la închisoare pentru comiterea unui jaf, dar a fost închis alături de un coleg de celulă acuzat de canibalism. Când tatăl său a mers să-și viziteze fiul, pe Carlos, a aflat șocanta veste că a fost bătut, înjunghiat, spânzurat și apoi  devorat de colegii de celulă, informează Daily Star.

„Unul dintre cei care îi erau în preajmă când a fost ucis a văzut tot ce s-a întâmplat.” I-a spus că fiul său a fost victima lui Dorancel „Mâncătorul de oameni” Vargas, care este închis din 1999 pentru canibalism.

„Fiul meu și alți doi deținuți au fost bătuți de 40 de bărbați, i-au înjimghiat și i-au spânzurat, apoi Dorancel le-a măcelărit cadavrele și i-a dat celorlalți deținuți să-i mănânce. Cel care mi-a povestit ce s-a întâmplat mi-a spus că a fost bătut cu ciocanul pentru a-l face să mănânce din rămășițele băieților. Ceea ce mă doare cel mai tare este că nu pot nici măcar să-mi înmormântez creștinește fiul. Vă rog să-mi dați măcar un os pentru a-l îngropa și a mai elibera din suferință”, a declarat îndurerat tatăl băiatului ucis în mod macabru.

Juan Carlos Junior a fost închis anul trecut pentru că a comis un jaf. A dispărut în timpul izbucnirii unei recolte din cauza condițiilor precare survenite în urma suprapopulării celulelor și a rațiilor de mâncare. Se estimează că în această închisoare există 350 de deținuți, dar clădirea nu este concepută decât pentru 120.

Mai multe