Dezmăț total: beție, destrăbălare și bătăi! Așa au petrecut englezii Revelionul

2 ianuarie 2017 18:02   Internațional
Ultima actualizare:

Revelioanele au fost de fiecare dată pentru mulți oameni cel mai bun prilej de a-și da frâu liber pornirilor de moment și a-și îneca amarul de peste an în alcool, crezând că astfel, „spală” necazurile pentru a se pregăti pentru noul an. În fiecare Revelion, englezii par să ducă acest obicei dincolo de orice limite.

Noaptea dintre ani a fost cu adevărat una sălbaticî pentru mii de englezi și englezoaice care, înnăbușite de aburii alcoolului, s-au scăldat în ridicol și au stârnit scandaluri și bătăi în plină stradă.

După cum relatează Daily Mail, milioane de petrecăreți s-au înghesuit în cluburile și cârciumile din marile orașe englezești pentru a sărbători trecerea în noul an, dar numai câțiva au putut rezista să stea pe jumătate dezbrăcați în gerul pătrunzător. Frigul iernii devine o simplă glumă ușor de trecut cu vederea atunci când atmosfera este bine încinsă de hormoni și de mai multe pahare sau sticle de băuturi alcoolice.

Fetele, dacă înainte cu câteva ore s-au aranjat mult timp în fața oglinzii pentru a fi cât mai sexy și elegante pentru petrecere, după ce s-au lăsat pradă atmosferei amețitoare din localuri, au uitat de orice simț etic. S-au dezbrăcat de orice politețe, dar și de lenjeria intimă și s-au dezlănțuit pe marile bulevarde atunci când cluburile au devenit neîncăpătoare pentru ele. Oamenii mai lucizi, abia le-au putut „culege” de pe jos pe tinerele petrecărețe.

Cum era de așteptat, atmosfera s-a încins atât de tare că era imposibil să nu se stârnească și răfuieli în public. Într-una din imagini, poate fi observat un bărbat pe jumătate dezbrăcat, cu fundul aproape la vedere, care, nestingherit de frigul de afară, îi „cară” câteva picioare unui alt „camarad”, care a cedat fie din cauza loviturilor, fie a paharelor de alcool.

Mai multe