Dezvăluiri cutremurătoare făcute de fratele prinţesei Diana, la 20 de ani de la moartea ei

27 iulie 2017 14:31   Internațional
Ultima actualizare:

Anul acesta, la 31 august se împlinesc 20 de ani de la moartea celei supranumite “Prinţesa inimilor”. Earl Spencer, fratele prințesei Diana, a făcut recent o serie de dezvăluri. El a declarat într-un interviu că au existat patru tentative ale hoților de morminte de a profana cripta funerară a surorii sale.

Earl Spencer spune că decizia ca prințesa Diana să fie înmormântată pe insula Althorp a fost luată cu scopul de a proteja intimitatea criptei funerare.

El a subliniat că acel spațiu izolat a fost "cel mai sigur loc" pentru sicriul prințesei Diana. "Au existat patru tentative de profanare a criptei sale în ultimii 20 de ani. Sunt foarte bucuros că am putut să le dejucăm pe toate", a declarat Earl Spencer, potrivit The Sun.

Spencer a mai spus că reprezentanții Palatului Buckingham l-au “mințit” în privința deciziei luate de familia regală, care a decis ca prinții Harry și William să meargă în urma sicriului mamei lor în timpul ceremoniei funerare.

El a spus că s-a opus vehement acestui lucru şi că i s-a părut că plasarea celor doi tineri prinți, pe atunci copii (William avea 15 ani, iar Harry 12 ani), în urma sicriului mamei lor în timpul procesiunii funerare, ce a fost urmărită la televiziune de milioane de persoane, a fost un act "ciudat" și "plin de cruzime".

“În cele din urmă, am fost mințit și mi s-a spus că ei (prinții William și Harry, n.r.) doreau să facă acest lucru, pe care, evident, nu și-l doreau deloc, dar eu nu am înțeles pe atunci”, a mai spus acesta.

Mai multe