Dezvăluiri despre Prințesa Diana: „Părinții mei nu mi-au spus vreodată că mă iubesc”

1 august 2017 14:19   Internațional
Ultima actualizare:

Mărturisirile Dianei, înregistrate în perioada 1992 - 1993 de actorul Peter Settelen, relevă o serie de declarații cutremurătoare care definesc personalitatea și viața pe care a dus-o Prințesa la Palatul Kensington.

Diana și-a deschis sufletul în fața camerelor și a spus că părinții ei nu i-au spus niciodată că o iubesc. Vorbind despre copilăria sa, Lady Di ar fi spus că „mama și tata nu mi-au spus niciodată <<te iubesc>>. Nu, nu, absolut deloc. Nu am primit îmbrățișări, nimic de acest gen.”

Prințesa a mai afirmat că Earl Spencer, tatăl ei, nu i-a spus niciodată despre planurile sale de a o cere în căsătorie pe Lady Dartmouth. Diana și Sarah, sora ei, au aflat de vestea cea mare din ziare. „Într-o zi m-a sunat Sarah și m-a întrebat dacă am citit ziarele. Așa am văzut.” Imediat după ce a înschis telefonul, l-a confruntat pe tatăl ei, căruia i-a tras o palmă peste față.

„I-am spus că asta e pentru toți cei pe care i-a rănit! M-a urmărit, m-a apucat de încheietură, m-a întors și a țipat la mine, că să nu mai vorbesc niciodată așa cu el. Iar eu i-am replicat că nici el să nu ne mai rănească așa vreodată!”

Peter Settelen, cel care o ajuta pe Diana să-și învingă frica atunci când rostea discursuri în public, a spus despre Prințesă că era o femeie terifiată, șubrezită sufletește de un mariaj dezastruos. 

Mai multe