Din închisoare, direct pe catwalk! Cel mai sexy infractor, model la Săptămâna Modei de la New York

14 februarie 2017 18:21   Internațional
Ultima actualizare:

Ultima dată, când s-a vorbit despre cel mai sexy infractor din lume, acesta își clădea o nouă viață, plină de lux și împlinire alături de frumoasa sa soție și de cei trei copii ai lor. Acum, el revine în atenția publicului, întrucât a devenit fotomodel.

Luni, 13 februarie, Jeremy Meeks (33 de ani) a pășit pe catwalk în cadrul Săptămânii Modei de la New York, unde a purtat lenjeria intimă masculină realizată de Philip Plein, informează Daily Star.

Fie că a purtat un pardesiu negru, foarte elegant și în același timp rebel, sau a preferat să fie surprins la bustul gol, arătându-și tatuajele, Jeremy nu s-a ferit de camerele foto, iar după viața în închisoare, pare să se reintegreze foarte bine în societate și nu oriunde, ci în lumea modei.

Jeremy a fost condamnat la închisoare în 2014 după ce a fost acuzat de posesia ilegală a unei arme. A devenit apoi cunoscut în momentul în care fotografia sa de identitate a fot publicată de Departamentul de Poliție din California pe Internet.

După ce a fost eliberat în luna martie a anului trecut, o mulțime de agenții de modeling l-au contactat pentru a-l angaja, iar de atunci, viața lui s-a schimbat în mod radical.

Mai multe