Doamnei Macron chiar îi plac tinereii. Uite cine are grijă de prima doamnă în SUA!

20 septembrie 2017 12:59   Internațional
Ultima actualizare:

Cuplul prezidențial francez se află zilele acestea într-o vizită oficială în SUA. Cum era de așteptat, toți ochii sunt ațintiți auspra primei doamne, Brigitte Macron, pe care președintele Trump a complimentat-o la scenă deschisă în urmă cu două luni, la Paris.

Brigitte Macron (64 de ani) n-a dezamăgit nici de această dată și le-a dat multe subiecte de bârfă amatorilor de cancanuri. Prima doamnă a Franței a ales o rochie doar în aparență inocentă pentru discursul pe care soțul ei l-a ținut la Sediul Central al Națiunilor Unite din New York marți, 19 septembrie.

Fosta profesoară de teatru  a purtat o rochie crem, cu mâneci scurte, deasupra genunchilor. O ținută în stilul primei doamne a Franței, aproape banală, dacă n-ar fi fost aplicațiile negre din dantelă din zona bustului, care imită destul de realist forma unui sutien. Cârcotașii ar putea spune că Brigitte Macron a defilat cu lenjeria intimă pe deasupra.

De parcă asta n-ar fi fost de ajuns, soția președintelui Franței a avut o echipă de bodyguarzi de invidiat. Numei tinerei, toți trași prin inel, de înălțime medie, copii fidele după Emmanuel Macron (39 de ani). Galanți, aceștia i-au oferit brațul pe rând doamnei Macron pe drumul de la hotelul din New York la Sediul Central al Națiunilor Unite.

Emmanuel Macron s-a îndrăgostit de Brigitte Trogneux, profesoara lui de teatru și de franceză, cu 24 de ani mai în vârstă, măritată și cu trei copii, la liceul La Providence. Cei doi s-au căsătorit în 2007, la Touquet. ”Nu era ca toți ceilalți. Avea tot timpul cărți la el. Nu era un adolescent. Se comporta ca un adult”, și-a amintit Brigitte Macron, într-un documentar difuzat de France 3.

Mai multe