Doctorii i-au spus că are probleme de alimentație, însă afecţiunea ei era teribilă

7 mai 2015 17:28   Internațional
Ultima actualizare:

O femeie în vârstă de numai 24 de ani a murit în condiţiile în care doctorii i-au spus că are doar tulburări de alimentaţie şi au trimis-o acasă fără a mai investiga simptomele. Ulterior, s-a descoperit că suferea de insuficienţă renală.

Danielle Stretton a fost trimisă acasă de la spital, în ciuda faptului că doctorii au identificat, iniţial, semnele unei potenţiale probleme la rinichi. Potrivit Mirror Online, aceasta a fost internată în timpul sarcinii, suferind de dureri cronice de stomac, care au dus la un avort spontan.

Totuşi, simptomele femeii nu s-au oprit aici, întrucât aceasta a suferit de vărsături severe, pe care doctorii le-au asociat unei tulburări de alimentație. Mama ei, Ruth Braddock, a sugerat ca fiica ei să meargă la o asistentă, care i-a efectuat analizele de sânge.

Când au venit rezultatele, Danielle a aflat că suferă de insuficiență renală în ultimul stadiu și i s-a făcut o transfuzie de sânge de urgență pentru a-i stabiliza starea de sănătate. Mai mult, tânăra a avut nevoie de un transplant urgent de rinichi, însă, după operație, organismul ei a respins noul organ.

Danielle a dat în judecată doctorii care au diagnosticat-o pentru neglijență medicală și i s-au plătit daune în valoare de aproximativ 40,000 de euro. Tânăra a folosit acești bani pentru a-și cumpăra un nou apartament, unde a fost găsită moartă de către mama ei, câteva luni mai târziu.

Mai multe