Doctorul a sechestrat-o în buncăr şi a violat-o cu bestialitate

17 ianuarie 2016 21:40   Internațional
Ultima actualizare:

O femeie a trecut printr-un adevărat coșmar după ce doctorul ei a răpit-o din propria locuință, a sechestrat-o într-un subsol întunecat și a violat-o în repetate rânduri. Femeia a stat în buncăr timp de aproape o săptămână.

În cele șase zile în care a fost ținută captivă, femeia a fost supusă unor atacuri violente. Mai mult, doctorul îi administra droguri și o oblige să ia pilule contraceptive. Bărbatul plănuia să o țină prizonieră pe victimă timp de mulți ani, potrivit independent.co.uk.

Doctorul, de origine suedeză, a fost acuzat pentru răpire și viol. Acesta a răpit-o pe femeie, care are aproximativ 30 de ani, din locuința ei. Ulterior, atacatorul a dus-o cu forța la 560 de kilometri de casă, într-un bunker izolat de lume, localizat în Kristianstad, Suedia.

Medicul folosea două măști de cauciuc în prezența femeii

Polițiștii spun că, în prezența femeii, doctorul folosea două măști de cauciuc pentru a-și ascunde chipul. Coșmarul a încetat abia atunci când bărbatul a realizat că autoritățile o căutau pe femeie. Acesta ar fi dus-o, personal, la stația de Poliție din Stockholm, unde a forțat-o să spună că este în regulă și să îi încurajeze pe polițiști să nu o mai caute.

Organele de poliție nu s-au lăsat convinse prea ușor și au continuat să o interogheze pe femeie, iar aceasta a cedat după puțin timp, spunându-le adevărul.

Sursele spun că polițiștii au găsit preservative folosite și rămășițele mai multor căpșune injectate cu droguri, seringi și o armă de foc, atunci când au percheziționat bunkerul. Bărbatul a recunoscut că a drogat-o, răpit-o și sechestrat-o pe femeie, dar a negat că ar fi violat-o.

Mai multe