Doi labradori au salvat viața stăpânei lor, după ce femeia a suferit un accident vascular! Povestea inedită

6 februarie 2019 9:58   Internațional
Ultima actualizare:

Întâmplare parcă ruptă din filme, în Florida (SUA)! Doi câini labradori au reușit să salveze viața stăpânei lor, într-un mod cât se poate de inteligent. Maureen Hatcher a suferit in accident vascular cerebral și s-a prăbușit la pământ

Cei doi câini ai săi, Bella și Sadie, au văzut-o pe stăpâna lor căzută la pământ și au fugit după ajutor. Animalele s-au dus repede la o vecină. Alexandra Naspolini s-a lăsat ghidată de labradori și a descoperit-o pe stăpâna lor pe podea. Femeia a chemat de urgență paramedicii, iar astfel Maureen Hatcher a fost salvată de la moarte.

Salvarea femeii a fost surprinsă de camerele de supraveghere

Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Stăpâna câinilor le-ar fi zis animalelor să fugă după ajutor, iar ele au ascultat-o.

„Am căzut și nu mă puteam mișca. Le-am spus fetelor mele, Bella și Sadie, că am nevoie de ajutor”, a povestit Maureen Hatcher, citată de Daily Mail

În imaginile de mai sus se poate vedea cum cei doi câini fug după ajutor, la vecina lor. Maureen Hatcher a povestit că, în general, încuie ușa din față, însă în acea zi fatidică nu a făcut-o. Acest factor i-a salvat viața, pentru că animalele au reușit să iasă din casă și să se ducă după ajutor.

„Am auzit câinii vecinilor lătrând”, a declarat Alexandra Naspolini. Femeia s-a dus să ducă animalele înapoi în casa vecinei ei, însă aceasta nu răspundea. În cele din urmă, câinii au ghidat-o până la stăpâna lor. Când a văzut-o prăbușită la pământ, Naspolini a chemat imediat salvarea. Pentru că animalele au acționat atât de rapid, Hatcher a fost salvată și nu a rămas cu schele, în urma accidentului vascular suferit. 

Mai multe