Doi părinți au fost împușcați în fața copilului lor

7 august 2015 12:15   Internațional
Ultima actualizare:

Anthony Coster (24 de ani) și soția lui, Catherine (22 de ani) au fost împușcați de față cu fetița lor de numai 3 ani. Poliția a găsit-o pe micuță pe bancheta din spate, în timp ce părinții morți se aflau pe locurile din față a mașinii lor.

Automobilul a fost găsit într-un șanț, cu farurile aprinse, în jurul orei 02:00 dimineaţa (ora locală n.r.), vineri (7 august), în Powder Spring, Georgia, în Statele Unite ale Americii. Conform anchetei, tânărul tată a fost împușcat de mai multe ori și a murit pe loc, în timp ce soția lui și-a dat sufletul după ce a fost dusă la spital, potrivit Mirror. Mama victimei spune că fiica ei a primit un telefon de la cineva cunoscut, cum că are nevoie de ajutor. „Când ei au plecat să-i ajute pe acești oameni care i-au sunat, ginerele meu a luat un pistol cu ei. Acum, amândoi sunt morți”, a mărturisit Cynthia Quinn pentru WXIA.

„Soțul ei a fost împușcat în față, în cap și în mână, iar ea a fost împușcată în stomac. Totul s-a petrecut în fața nepoatei mele”, a mai adăugat femeia. Fratele Catherinei a declarat şi el pentru „Atlanta Journal-Constitution” că cei doi soți erau nervoși când au plecat de acasă, înainte să fie uciși. Poliția nu a anunțat încă persoanele suspecte în acest caz.

Mai multe