Donald Trump a publicat o imagine cu mesaj rasist la adresa lui Obama

24 august 2017 21:43   Internațional
Ultima actualizare:

Donald Trump, „campionul” tweet-urilor scandaloase, a comis-o din nou. Președintele american a publicat, cu ocazia eclipsei, o imagine cu un mesaj rasist subtil la adresa lui Barack Obama.

Donald Trump a publicat pe pagina sa de Twitter o fotografie cu „eclipsă”, în care apare el însuși, alături de portretul lui Barack Obama. La fel ca o eclipsă, imaginea lui Trump se suprapune treptat peste cea a fostului președinte american, până când o acoperă definitiv, ca într-o eclipsă totală, după cum sugerează metro.co.uk.

Mai mult decât atât, portretul lui Trump este colorat și luminos, în timp ce al lui Obama este alb-negru, întunecat. Fotografia este însoțită și de mesajul „Cea mai bună eclipsă din toate timpurile”. Cu toate că nu-i aparține „opera de artă”, oarecum insultătoare, Trump nu a ezitat să o distribuie pe rețelele de socializare.

După cum era de așteptat, tweet-ul său a stârnit reacții diverse din partea internauților. De când a devenit președinte al Statelor Unite, la începutul acestui an, Donald Trump s-a raportat mereu la Barack Obama, a găsit mereu prilejul de a se compara cu acesta și politicile lui și aproape niciodată nu a avut cuvinte de laudă la adresa predecesorului său.

Mai multe