Donald Trump, amenințat. Anonymous îi declară “război total”

16 martie 2016 9:34   Internațional
Ultima actualizare:

Candidatul din partea Republicanilor la președinția Statelor Unite, Donald Trump, pare să fi intrat în colimatorul hackerilor. Gruparea Anonymous a realizat un material video prin care I se cere lui Trump să se autodemaște, să nu-și mai ascundă adevăratele intenții. “Nu este un avertisment. Este o declarație de război total.”

Gruparea de hackeri Anonymous a declarat “război total” lui Donald Trump și îi cere să le arate susținătorilor “ceea ce el nu dorește ca publicul să știe”, relatează Metro.co.uk. Anonymous i-a îndemnat pe susținătorii candidatului miliardar să îi atace site-ul și să îl facă să se retragă din Campania prezidențială.

“Te-am urmărit de mult timp. Campania ta lipsită de conținut și plină de ură nu a șocat doar Statele Unite, ci întreaga planetă cu ideile și acțiunile tale înfricoșătoare. Acesta nu este un avertisment, este o declarație de război total”, a afirmat gruparea Anonymous în materialul video.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe