Donald Trump, bunic pentru a noua oară

13 septembrie 2017 8:21   Internațional
Ultima actualizare:

Președintele Donald Trump a devenit bunic pentru a noua oară. Fiul său, Eric și șoția acestuia, Lara Trump sunt părinții unui băiețel începând din 12 septembrie.

Eric Trump i-a informat pe urmăritorii săi de pe Twitter că a devenit tată și a încărcat o poză cu bebelușul care va purta numele de Luke. La scurt timp după anunțul făcut de fiul său, Donald Trump a redistribuit imaginea publicată de acesta  și i-a felicitat, în scris, pe noii părinți. 

Eric și fratele său, Don Jr. au preluat afacerile tatălui  în timpul în care Donald a fost ocupat cu pregătirea campaniei electorale . Cei doi fii se află în New York pentru a supraveghea investițiile și contractele semnate de Trump.  Lara Trump este, la rândul său, o figură des întâlnită în rândul organizatorilor evenimentelor publice la care participă Donald. 

Președintele de 71 de ani al Statelor Unite ale Americii este tatăl a cinci copii proveniți din trei mariaje diferite. Fiica cea mare, Ivanka are deja trei copii, în timp ce Donald Trump Jr a devenit tată de cinci ori. 

Mai multe