Donald Trump construiește un zid cu Mexicul, Melania e pe coperta unei reviste din aceeași țară

28 ianuarie 2017 15:01   Internațional
Ultima actualizare:

Donald Trump a semnat hotărârea prin care zidul mult discutat cu Mexicul a primit undă verde pentru a fi construit. Mexicanii care își doresc să ajungă în SUA au spus chiar că-și vor construi scări mai înalte decât zidul lui Trump și tot vor reuși să ajungă acolo unde și-au propus, dacă președintele american le pune bețe în roate în asemenea fel.

Pe de altă parte, Vanity Fair Mexic a realizat un pictorial controversat cu Melania Trump, Prima Doamnă a SUA. Pe copertă apare în timp ce se preface că mănâncă spaghete, dar pastele au fost înlocuite cu bijuterii prețioase. Gestul ei, dar și cel al publicației, de a alege o astfel de copertă cu fostul model, i-au scandalizat pe cititori și pe unii utilizatori de social media, care au considerat că reprezintă o dovadă de insensibilitate din partea conducerii Vanity Fair.

Alții au considerat alegerea Melaniei drept nimic ieșit din comun. Primele pagini ale revistelor din Mexic au obiceiul de a portretiza persoane importante și extravagante, privilegiate, pe care oamenii de rând le divinizează, ca urmare a zecilor de ani de telenovele în care fete sărmane ajung să-și îndeplinească toate visuriule.

Mai multe