Donald Trump, gest grosolan la Bruxelles. A împins un premier, ca să-și facă loc în față

25 mai 2017 23:25   Internațional
Ultima actualizare:

Donald Trump a uimit din nou întreaga lume cu un gest golănesc. În timpul reuniunii șefilor de stat și de guvern ai NATO, Trump a vrut șă-și facă loc în față și l-a dat la o parte pe premierul Muntenegrului, împingându-l.

Un filmuleț în care Donald Trump își face loc ca un ”golan” printre liderii NATO a devenit viral, într-un timp extrem de scurt. Pe filmare se vede cum Trump vine din spatele lui Markovic, premierul Muntenegrului, și îl dă la o parte din calea sa, trece în față, își aranjează costumul și se așează pentru fotografia de grup, mai aproape de secretarul general NATO, Jeans Stoltenberg, transmite Reuters.

Joi, 25 mai, a avut loc un summit NATO anti-ISIS, în cadrul căruia s-au întîlnit șefii de stat și de govern ai acestuia. Președintele României, Klaus Iohannis le-a urat bun venit în sânul NATO președintelui American, Donald Trump, și celui francez, Emmanuel Macron, ei aflându-se pentru prima dată la o astfel de întâlnire.

Muntenegru urmează să devină luna viitoare cel de-al 29-lea stat membru al Alianţei Nord-Atlantice, în ciuda opoziţiei Rusiei.

Mai multe