Dovadă de modestie: ce a făcut soțul Reginei Elisabeta pentru soții Obama

22 aprilie 2016 17:35   Internațional
Ultima actualizare:

La doar o zi de la aniversarea celor 90 de ani a suveranei Marii Britanii, Barack și Michelle Obama i-au făcut o vizită Reginei Elisabeta a II-a chiar la Castelul Windsor. Cuplul american a fost așteptat pe pajiștea din fața castelului chiar de către regină și de soțul ei, Prințul Philip.

Cuplul american a ajuns la Windsor cu un elicopter, iar Prințul Philip, la cei 94 de ani ai săi, a jucat rolul șoferului. După ce și-a condus soția pe pajiștea pe care i-a întâmpinat pe Barack și Michelle, Philip s-a urcat la loc la volanului Range Rover-ului și i-a oferit locul din față președintelui american, în timp ce doamnele au stat în spate.

Ambele cupluri au afișat o mină zâmbitoare și relaxată, au dat mâna și au început degrabă să vorbească. Mașina blindată a lui Barack Obama a făcut parte din cele 11 automobile care au condus spre Windsor.

Prima doamnă a Statelor Unite ale Americii a îmbrăcat o rochie semnată Oscar de la Renta, unul dintre designerii ei favoriți, într-o culoare aprinsă care a pus-o în valoare. Regina a purtat un costum albastru deschis, clasic și rafinat.

Soții Obama au început o vizită oficială în Marea Britanie, urmând să participe și la o cină alături de prințul William și Kate Middleton. Americanii sunt găzduiți de ambasadorul SUA la Londra.

Mai multe