Dragostea a scos-o din minți! A intrat în casa fostului iubit și l-a violat, sub amenințarea macetei

28 iunie 2018 9:49   Internațional
Ultima actualizare:

Încheierea unei relații este dureroasă pentru orice persoană, iar cel care a fost părăsit se simte trist și trădat adesea. Sentimentele de abandon apar, iar gândurile nu sunt dintre cele mai optimiste, însă o tânără din Marea Britanie a dat un sens nou conceptului de suferință și l-a dus în pragul nebuniei.

O tânără de 19 ani din Marea Britanie a fost în stare de o serie de fapte terifiante după e iubitul ei a părăsit-o. Supărata și cu sentimentele de iubire nestinse, tânără și-a lăsat mintea întunecată de gânduri negre și a creat un plan diabolic de a-l detemina pe fostul iubit să se împace cu ea. 

Samantha Mears nu a crezut în zicala "dragoste cu sila nu se poate" așa că a intrat în casa fostului iubit prin efracție și s-a înarmat nu cu vorbe bune, ci cu o macetă pentru a-l determina să întrețină relații sexuale cu ea "ca în vremurile bune". Bărbatul a fost cuprins de frică așadar a acceptat să fie folosit pentru satsifacerea nevoilor egoiste ale fostei iubite cu grave probleme de comportament și mentale, relatează dailymail.co.uk.

Victima a mărturisit polițiștilor că s-a conformat întocmai doleanțelor tinerei de teama că aceasta i-ar putea provoca răni sau chiar curma viața. De atfel, polițiștii au identificat pe corpul bărbatului urme adânci de mușcături. Femeia a adormit după ce a întreținut relații sexuale cu el, iar acela a fost momentul când el a fotografiat-o dezbrăcată și cu maceta lângă ea pentru a le arăta polițiștilor dovezile.

Tânărul a reuțit să iasă din încăpere și să sune la 112, iar polițiștii au arestat-o pe cea vinovată de viol. Cu doar câteva zile de a-și agresa sexual fostul iubit, aceasta fusese reținută de oamenii legii pentru agresiune. semn că respectarea regulilor nu era punctul ei forte. 

Mai multe