E incredibil ce poate să ţină Vladimir Putin în biroul său

17 martie 2016 20:19   Internațional
Ultima actualizare:

Vladimir Putin este unul dintre cei mai titraţi şi controversaţi lideri mondiali. Recent, presa străină a scris faptul că Putin ar ţine o masă de călcat în biroul sau prezidenţial, îmsă Kremlinul a negat această informaţie.

Totul a pornit de la o fotografie care s-a viralizat pe reţelele de socializare din Rusia. Imaginea a fost realizată în timpul şedinţei cu ministrul apărării Serghei Shoigu şi cu cel de externe Serghei Lavrov, în care Vladimir Putin in a anunţat că-şi retrage o mare parte din trupele din Siria.

Ruşii s-au declarat intrigaţi de ceea ce pare a fi o masă de călcat, "ascunsă" lângă o piesă de mobilier, în spatele lui Puţin. Poza a generat glume pe seama liderului rus, dar şi critici asupra administraţiei sale "neglijente", scrie Daily Mail.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului s-a văzut forţat să nege zvonurile care au inundat reţelele de socializare şi a explicat că "masa" este de fapt un "aparat de dezinfectat aerul" al cărui scop este să purifice aerul din spaţiile închise, inclusiv spitale.

Ba mai mult, o sursă de la Kremlin a declarat pentru ziarul Moskovsky Komsomolets că obiecte precum mese de călcat, aspiratoare, găleţi, mopuri etc. sunt interzise în birourile Kremlinului.

Mai multe