Ea e cea mai frumoasă europeancă: Andreea Coman

9 decembrie 2018 19:25   Internațional
Ultima actualizare:

O tânără fermecătoare! Originară din Piteşti şi absolventă de Drept, românca Andreea Coman (25 de ani) a obţinut pe 7 decembrie titlul de Miss Supranaţional Europe 2018, la finala din Polonia a concursului internaţional Miss Supranaţional 2018. Este una dintre cele mai importante competiţii de frumuseţe din lume, ce a reunit 72 de fete de pe toate continentele.

Andreea, care a atins Top 10 în marea finală, a fost aleasă cea mai frumoasă concurentă din Europa, scrie adevarul.ro. Titlul suprem, Miss Supranaţional 2018, a fost obţinut de o concurentă din Puerto Rico. Trebuie spus că dintre cele zece finaliste, doar două au fost din Europa: Andreea şi reprezentanta Poloniei. Pe 8 septembrie, argeşeanca triumfase la Miss Supranaţional România.„Sunt foarte bucuroasă, mai ales că e cel mai mare concurs de frumuseţe din Europa”, spune, entuziasmată, Andreea.

“În finală au fost trei probe: proba costumului de baie, unde s-a punctat atitudinea, ţinuta de seară, unde s-a punctat eleganţa, şi proba întrebărilor, unde s-a notat capacitatea de a transmite un mesaj ca ambasador al ţării şi ca susţinător al unei cauze. A fost şi o licitaţie, în cadrul căreia fiecare concurentă a adus un obiect tradiţional, iar banii vor fi donaţi cu scop caritabil. Eu am donat o mască tradiţională românească”, adaugă ea. 

Pentru a fi în formă maximă, Andreea a ţinut o dietă de detoxifiere, bazată în principal pe sucuri, salate şi supe. „Antrenamentul fizic a fost foarte important. Aproape zilnic am mers la sală, unde am fost ajutată de un antrenor personal”, încheie Miss Europa. Fata a apărut deja în reclame pentru branduri celebre: Telekom, Huawei şi Volkswagen. 

Mai multe