Ea este cea mai scumpă soacră din lume

26 iulie 2016 21:05   Internațional
Ultima actualizare:

Bombă! Magnatul britanic Bernie Ecclestone este în stare de şoc de când soacra lui, Aparecida Schunck, a fost răpită din Sao Pãulo, Brazilia. Bandiţii cer o răscumpărare uriaşă ca s-o elibereze.

Presa braziliană a anunţat ieri că Aparecida Schunck, de 67 de ani, a fost răpită în apropiere de casa ei din cartierul Interlagos, situat în sudul metropolei São Paulo. Femeia este mama Fabianei Flosi (40 de ani), cea de-a treia soţie a directorului executiv al Formula 1 Group, Bernie Ecclestone (85 de ani). Ştirea, care a făcut fulgerător înconjurul lumii, a fost pentru prima oară publicată de revista foarte serioasă “Veja”, care nu a dat alte detalii decât că bandiţii cer suma de 36,5 milioane dolari, adică cea mai mare răscumpărare din istoria Braziliei. Răpitorii au insistat ca banii să le fie daţi în lire sterline, plasaţi, separat, în patru saci de plastic. Ecclestone este însurat cu fiica Aparecidei de patru ani, după ce a divorţat de Slavica Radic (58 de ani), care i-a fost soţie timp de 25 de ani.

El a cunoscut-o pe Fabiana în 2009, înainte de concursul Grand Prix din Interlagos, unde ea lucra ca directoare de marketing pentru Brazilia Formula 1. S-au îndrăgostit de la prima vedere, deşi el e mai scund decât Fabiana cu 18 centimetri. Mai tânăra nevastă a lui Ecclestone ţine enorm la mama sa, care a rămas să locuiască în São Paulo. “Nu există cuvinte să-ţi mulţumesc pentru marea ta dragoste”, i-a transmis ea, anul acesta, de Ziua Mamei. Răpitorii sunt convinşi că Fabiana îşi va convinge soţul să plătească răscumpărarea. Bernie are o avere estimată la 3,4 miliarde de dolari.

Răpirile sunt foarte frecvente în Brazilia, deşi în ultimii ani s-au rărit. O unitate specială a fost creată în sânul poliţiei pentru a lupta împotriva bandiţilor care urmăresc să se îmbogăţească din răscumpărări. Boss-ul Formulei 1 s-a mai confruntat şi în trecut cu o problemă de acest gen. În 2012, Martin Peckham i-a cerut suma de 200.000 de lire sterline, ca să nu o răpească pe fiica lui, Tamara, astăzi în vârstă de 32 de ani. Escrocul a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru ameninţare.

Mai multe