Ea este diva sexy care a dus la capturarea lui El Chapo

12 ianuarie 2016 14:17   Internațional
Ultima actualizare:

Ziua de vineri, 8 ianuarie, a marcat capturarea celui mai periculos om din lume, Joaquin Archivaldo Guzman Loera (57 de ani), poreclit El Chapo. Lordul mexican al drogurilor a fost prins într-o casă din orașul de coastă Los Mochis, situat în statul său natal, Sinaloa.

Forțele speciale mexicane l-au găsit cu ajutorul renumitului actor Sean Penn (55 de ani), care a primit toată atenția reflectoarelor atunci când El Chapo a fost „returnat” închisorii de maximă securitate din care a scăpat. Persoana care i-a făcut actorului legătura cu lordul mexican al drogurilor a rămas în umbră.

Uite cum arată Kate Del Castillo

Kate Del Castillo, o actriță în vârstă de 43 de ani, este cea care a făcut totul posibil. Deși a jucat, în trecut, rolul de traficantă de droguri, Kate nu se aștepta niciodată să fie implicată în „afacerile” celui mai mare traficant de droguri din lume, potrivit The Sun.

În luna ianuarie a anului 2012, Kate și-a exprimat dezgustul față de „autoritățile corupte din Mexic” și simpatie față de șeful cartelului Sinaloa. Acesta este, cel mai probabil, modul în care a ieșit în evidență și a reușit să-i atragă atenția mafiotului.

În dorința de a realiza un film despre el însuși la Hollywood, El Chapo a acceptat propunerea lui Kate Del Castillo, atunci când frumoasa actriță i-a obținut lui Sean Penn un interviu cu marele lord al drogurilor. Fiind persoana de legătură dintre cei doi, Kate a fost un instrument cheie în acțiunea forțelor speciale, care, în cele din urmă, au reușit să-l captureze pe mafiot.

Mai multe