Ea este femeia care ridică greutăți cu vaginul! Uite ce obiecte folosește FOTO

17 iulie 2015 18:41   Internațional
Ultima actualizare:

Kim Anami, experta în sex și relații de cuplu, susține că viața ei sexuală s-a îmbunătățit de când a început să practice acest sport. De când ridică greutăți cu vaginul a început chiar să aibă orgasme multiple.

Kim Anami, în vârstă de 44 de ani, a început să ridice cu vaginul diferite obiecte din casă. Femeia a numit această tehnică Kung Fu Vaginal și a început să împărtășească secretele ei pe internet, pentru a ajuta cuplurile din toată lumea să-și îmbunătățească viața sexuală, potrivit mirror.co.uk.

Kim povestește că de când a început să facă aceste exerciții a început să aibă orgasme multiple, între 10 și 15 la rând. Mai mult, aceasta susține că poate avea un orgasm și fără să fie atinsă de partener: „Pot avea un orgasm prin energie, ceea ce înseamnă că orgasmul intervine fără atingeri. Practic, pot face sex cu partenerul meu când acesta este pe cealaltă parte a planetei. Pot avea un orgasm chiar dacă doar îi aud vocea sau doar mă gândesc la el”.

Pentru a înțelege mai bine sexualitatea, Kim a studiat sexul Tantric, filosofia Taoistă, meditația și medicina cu ierburi. În cele din urmă, tehnica Kung Fu Vaginal este cea care i-a schimbat perspectiva despre relațiile sexuale.

Tehnica ei este foarte simplă și necesită un ou din jad pătruns de o gaură. Prin acea gaură este trecut un fir de ață rezistentă de care la capăt se leagă diverse obiecte, precum uneltele din bucătărie: „Îmi plac foarte mult uneltele din bucătărie pentru că sunt mai ușor de prins, iar măsuțele de cafea sunt, de asemenea, minunate”, spune Kim. Aceasta poate ridica obiecte cu o greutate de până la aproximativ patru kilograme jumătate.

Mai multe