Ea gătește topless pentru a convinge bărbații să mănânce sănătos VIDEO

17 martie 2015 12:39   Internațional
Ultima actualizare:

O femeie din Argentina a gsit o modalitate ingenioasă să-i determine pe bărbați să se uite la show-urile ei de gătit și să învețe să-și prepare singuri mâncare sănătoasă.

Deși talentul de bucătari le este recunoscut, bărbații sunt reticenți să-și prepare singuri mâncarea, așa că de multe ori apelează la varianta ușoară și rapidă: fast-food-ul, scrie mirror.co.uk. Jen, o bucătărească de 24 de ani din Argentina, a găsit o modalitate de a convinge bărbații să-și pună șorturile și să se apuce de treabă: gătește aproape dezbrăcată.

Își acoperă sânii cu mâncare

"Am un amic care nu voia să mănânce decât fast-food. Este o problemă specific bărbaților. Dar vreau să le arăt că gătitul este distractiv și vreau să încurajez bărbații să învețe să gătească", a mărturisit ea.

Jen își acoperă sânii cu diverse alimente pentru a nu încălca regulile de nuditate impuse de YoTube. Ea oferă rețete simple și rapide, care pot fi preluate de orice amator în bucătărie. "Primul videoclip l-am filmat în casa unei prietene, fiindcă avea o bucătărie foarte frumoasă și multă mâncare. A fost foarte distractiv", a mai spus tânăra argentiniancă.

Bucătăreasa topless a început să ia în considerare o carieră de prezentatoare tv, după ce a atras numeroși fani pe YouTube și a ajuns cunoscută în industria culinară.

Mai multe