El este primul om care va trăi veşnic?

2 octombrie 2015 18:40   Internațional
Ultima actualizare:

Zice că nu mai face nici o boală şi se simte mai puternic ca oricând! Cercetătorul rus Anatoli Brouchkov a dezvăluit pentru prima oară că s-a injectat cu bacterii care, zice el, îl vor face nemuritor.

Anatoli Brouchkov, în vârstă de 58 de ani, susţine că a descoperit elixirul vieţii eterne, scrie ziarul “The Siberian Times”. Bărbatul a dezvăluit recent că şi-a injectat bacterii numite Bacillus F care au rămas vii în permafrost (n.r. - permafrost este un termen care defineşte solurile din ţinuturile cu climat polar, unde temperaturile nu depăşesc -1 grad Celsius) de 3,5 milioane de ani. De atunci, zice el, nu s-a mai îmbolnăvit niciodată de răceală, gripă sau altă boală, deşi nu are deloc grijă să se păzească. Îşi asumă mereu riscuri, e neglijent cu hrana şi regimul de viaţă, special pentru a testa eficacitatea elixirului.

“Am început să munceasc din greu. Nu m-am îmbolnăvit de gripă timp de doi ani”, a spus cercetătorul. S-au făcut deja experimente pe şoareci sau vegetale, cărora le-au fost injectate bacteriile Bacillus F, şi s-a ajuns la rezultate uimitoare. Cele care au primit elixirul s-au dezvoltat mult mai bine. “Cred că bacteriile au ajuns în mediu şi apă în zonele polare. De aceea iacuţii (n.r.  - locuitorii Iacuţiei, republică din componenţa  Federaţiei Ruse situată în Siberia Orientală), care le preiau din apă, trăiesc mai mult. Aşa că nu e periculos pentru că m-am injectat. Nu e chiar un experiment ştiinţific ce am făcut. Nu pot descrie profesionist efectele. Dar am văzut că nu m-am mai îmbolnăvit”, a mai spus Anatoli Brouchkov. El este convinsă că elixirul învinge bătrâneţea şi că, datorită unor experimente care vor continua, va trăi veşnic.

Mai multe