Emmanuel Macron, făcut de râs de câinele său care s-a ușurat în timpul unei întruniri

23 octombrie 2017 14:39   Internațional
Ultima actualizare:

O întâlnire oficială a lui Emmanuel Macron a fost întreruptă chiar de câinele său, care s-a ușurat pe șemineul din sala de discuții. Macron a mărturisit că a fost pentru prima dată când s-a întâmplat așa ceva, dar situația l-a pus într-o mică încurcătură.

Nemo, labradorul negru al lui Macron, l-a cam făcut de rușine pe președintele Franței după ce și-a găsit loc pentru nevoile fiziologice chiar la șemineul de lângă miniștrii cu care Macron se întâlnise pentru o discuție importantă, precizeaă scmp.com. Chiar dacă erau în mijlocul unei discuții, dialogul a fost întrerupt de zgomotul de ușurare al cățelului.

„Face ceva de-a dreptul excepțional”, a glumit Macron, încercând să „îndulcească” situația jenantă. „Se întâmplă des?”, l-a întrebat unul dintre miniștri. „Nu, ați observat un comportament total neobișnuit pentru câinele meu”, a încercat președintele să o dreagă.

Emmanuel și Brigitte Macron l-au adoptat pe Nemo de la un adăpost pentru câini, fiind o tradiție ca președinții francezi să aibă un câine. Mai sunt însă lideri ai Franței cărora câțeii le-au dat bătăi de cap. De exemplu, câinele lui Nicolas Sarkozy obișnuia să-i roadă mobila din palatul prezidențial și a făcut pagube de mii de euro. Câinele lui Jacques Chirac, un bișon maltez, l-a mușcat de trei ori din cauza depresiei în care intrase cățelul după ce a trebuit să părăsească stilul de viață de la Palatul Elysee.

Mai multe