Eroina care a baricadat intrarea unui restaurant din Londra sa nu intre atacatorii

5 iunie 2017 10:42   Internațional
Ultima actualizare:

Sâmbătă seara, 3 iunie, Londra a fost îngenunchiată de mai multe atacuri teroriste, în urma cărora 7 persone au murit și alte zeci au fost grav rănite. Câțiva oameni au fost numiți adevărați eroi, după ce au dat dovadă de curaj și s-au împotrivit atacatorilor, reușind să salveze viețile multor persoane speriate de moarte.

O femeie extrem de curajoasă și-a folosit propriul corp pentru a baricada ușa unui restaurant, reușind să oprească atacatorii să intre în local. Martorii oculari au declarat că femeia a salvat 20 de vieți prin gestul său brav.

Pe măsură ce teroriștii înaintau spre localul cu pricina, femeia s-a ridicat de la masă și a închis ușa, baricadându-o cu corpul ei. Tânăra lua cina împreună cu iubitul ei, când pe stradă au început să se audă țipete. Clienții s-au panicat și nu știau care încotro să o apuce. În momentul în care trei indivizi au coborât dintr-o camionetă și au început să omoare oamenii, tânăra s-a hotărât să ia inițiativă.

Un șofer de taxi a povestit actul eroic făcut de unul dintre pasagerii săi din noaptea de sâmbătă. ”Au fost doi pasageri care au ieșit din restaurant și mi-au descris cum au împiedicat atacatorii să intre. Femeia a reușit să țină ușa câteva secunde, după care a reușit să fugă prin ușa din spate, salvaând aproximativ 20 de oameni”, a declarat taximetristul, potivit Mirror.

Mai multe