Explozie în Turcia, la Izmir! Cel puțin patru morți

5 ianuarie 2017 17:06   Internațional
Ultima actualizare:

O mașină capcană a explodat în apropierea tribunalului din Izmir, al treilea oraș ca mărime din Turcia. Deflagrația a fost urmată de un schimb de focuri între poliție și doi bărbați suspectați că ar fi teroriști.

UPDATE: Cel puțin două persoane au murit: un polițist și o persoană din stafful instanței de judecată. Și al doilea suspect împușcat a murit.

Cel puțin 10 persoane au fost rănite, multe dintre ele fiind judecători și avocați aflați la intrarea în tribunal în momentul exploziei. Imediat după momentul deflagrației, a pornit un schimb de focuri între oamenii legii și doi bărbați despre care se crede că au orchestrat totul. Unul dintre ei a și fost ucis, anunță The Independent. Celălalt suspect a fost împușcat, iar un al treilea a reușit să fugă și este, deocamdată, de negăsit.

Oamenii din împrejurimi au fost duși la adăpost, de teama unei a doua bombe. Acest eveniment nefericit completează o serie de incidente cu caracter terorist, precum cel din noaptea Anului Nou, din clubul din Istanbul în care au murit 39 de oameni, atac revendicat de ISIS.

Mai multe