Explozie la Bruxelles! Incendiu masiv în capitala Belgiei

14 iulie 2016 8:56   Internațional
Ultima actualizare:

Pompierii s-au luptat să stingă un incediu uriaș în capitala Belgiei, care ar fi fost cauzat de trei explozii, în zona Saint Gilles, joi dimineața (14 iulie). Presa locală relatează că ar fi fost vorba de mașini-capcană, însă informația nu a fost confirmată de autorități.

UPDATE: Exploziile s-ar fi produs după ce o persoană a dat foc mai multor mașini aflate pe strada Rue  d'Albanie, din suburbia Saint Gilles. Au fost avariate între șapte și nouă mașini.

UPDATE: Autoritățile belgiene cred că incendiul a fost provocat, însă nu consideră că ar fi vorba de un atac terorist, anunță Fox News. De asemenea, autoritățile au anunțat că nu există victime.

Incendiul a izbucnit pe strada  Rue d'Albanie, colț cu Avenue Adolphe. Martorii au auzit trei explozii, însă nu se știe încă ce a cauzat incendiul, potrivit Mirror. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit la fața locului. 

Autorutățile belgiene au fost în alertă maximă în ultimele luni, după ce mai mulți teroriști care ar fi avut legătură cu atentatele de la Bruxelles și Paris au fost văzuți în capitala Belgiei

Mai multe