Fabulos! Regina Elisabeta, plictisită de moarte la petrecerea de ziua ei

16 mai 2016 11:26   Internațional
Ultima actualizare:

O petrecere fastuoasă în onoarea celebrării venerabilei vârste de 90 de ani a Majestății Sale, Regina Elisabeta a II-a, a avut loc în Marea Britanie. În ciuda prezenței unor artiși de seamă și a reprezentațiilor lor impecabile, Regina nu a părut deloc impresionată însă.

O imagine cu Regina Elisabeta a devenit virală după ce a fost publicată pe rețelele de socializare. Potrivit Mirror.co.uk, Majestatea Sa a fost surprinsă având o stare extremă de plictiseală în ciuda faptului că toți cei prezenți la petrecere făceau tot posibilul pentru a o impresiona.

Ea a părut total dezinteresată de ce se petrecea în jurul ei; oare vârsta să fie vinovată de starea ei? De altfel, mai mulți utilizatori de pe Twitter au observat expresia ei posomorâtă. „Mi se pare mie sau Regina pare puțin dezinteresată și cam plictisită?”, scria un comentariu.

Regina Elisabeta a împlinit anul acesta vârsta de 90 de ani, devenind astfel cel mai longeviv monarh al Marii Britanii. În toți acești ani, Majestatea sa a văzut probabil mai multe spectacole și a avut parte de mai multe petreceri aniversare decât oricare altă persoană. Ce diferență ar putea fi între aniversarea de 90 de ani și restul petrecerilor?

Regina a părut însă ceva mai satisfăcută în momentul în care pe stadion și-au făcut apariția reprezentațiile cu cai. S-a spus că au participat peste 900 de cai pentru a o impresiona pe Elisabeta, conform DailyMail.co.uk.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe