Familia Regală Britanică se mărește. Regina Elisabeta a II-a, din nou străbunică

30 noiembrie 2016 22:41   Internațional
Ultima actualizare:

Regina Elisabeta a II-a (90 de ani) are motive de bucurie. Va deveni iar străbunică! Nepoata sa, Zara Tindall (35 de ani), este însărcinată pentru a doua oară. Copilul va veni pe lume în primăvara lui 2017, iar vestea a fost primită cu multă satisfacție de toți membrii familiei.

Zara este sportivă de performanță, campioană mondială la echitație și vicecampioană olimpică în 2012 alături de echipa Marii Britanii. Ea s-a căsătorit în 2011 cu Mike Tindall, fost jucător englez de rugby, cu care are deja o fetiță, Mia Grace, în vârstă de doi ani. Regina este peste măsură de fericită, a anunțat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham, notează The Telegraph.

Bebelușul va fi cel de-al șaselea strănepot al Elisabetei a II-a.

Strănepoții Elisabetei a II-a

Prințul George și Prințesa Charlotte sunt copiii cei mai adorați din tot regatul, fiul și fiica lui William și Kate. George a împlinit trei ani în luna iulie a acestui an, în timp ce mezina are doar un anișor.

Savannah Phillips este prima strănepoată a reginei. S-a născut în 2010, iar părinții ei sunt Peter Phillips și Autumn Kelly. Savannah are o soră mai mică, Isla Elizabeth, în vârstă de patru ani.

Mia Tindall va avea în curând un frățior sau o surioară. Ea este deseori văzută în public la competițiile la care participă mama sa.

Mai multe