Fanii nu s-au abținut, deși David Cameron era la Wimbledon cu mami...

11 iulie 2016 8:21   Internațional
Ultima actualizare:

Premierul Marii Britanii, David Cameron, n-a vrut să rateze finala de la Wimbledon, așa că s-a aflat în tribune pentru a-l susține pe scoțianul Andy Murray care a câștigat pentru a doua oară titlul de campion la Wimbledon, Cameron a avut însă parte de o surpriză neplăcută din partea celorlalți suporteri.

Prim-ministrul englez a fost huiduit de mulțime atunci când Andy Murray l-a menționat pe David Cameron în discursul pe care l-a susținut după obținerea victoriei, potrivit Mirror.co.uk

El a venit să se bucure de vizionarea competiției împreună cu mama sa, Mary Cameron și a stat în Loja Regală alături de William și Kate și actorul Benedict Cumberbatch. 

În timpul discursului susținut de Andy Murray pentru victoria sa, lucrurile au devenit puțin tensionate când l-a menționat pe premier: "Prim-ministrul țării...Cred că a juca în finala Wimbledon este greu, dar n-aș vrea să fiu în locul premierului acum...", a declarat câștigătorul competiției.

În urma rezultatelor referendumului Brexit, David Cameron a anunțat că va demisiona, el putând să-și exercite funcția pentru încă 60 de zile. A suferit o înfrângere politică umilitoare deoarece majoritatea britanicilor a votat pentru ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană în timp ce premierul a militat pentru rămânere. Odată cu înfrângerea sa, și-a pierdut și mai mult din popularitate, atât față de cei care au votat pro-Brexit, cât și față de cei care doresc rămânerea în UE și-l consideră principalul vinovat pentru situația creată.

Mai multe