Festivalul de la Cannes 2015: Ținute îndrăznețe

21 mai 2015 18:07   Internațional
Ultima actualizare:

Actrițe și manechine celebre au pășit pe covorul roșu la Festivalul de la Cannes 2015. Unele dintre ele au atras atenția prin rochii provocatoare, care le-au scos în evidență trupurile perfecte. Click! a făcut o selecție cu cele mai îndrăznețe ținute ale vedetelor.

Mădălina Ghenea (26 de ani) s-a numărat printre cele mai controversate actrițe de la festivalul de la Cannes 2015, întrucât a surprins publicul cu afișul filmului în care joacă, unde este fotografiată dezbrăcată. Totuși, aceasta nu este singura apariție provocatoare a vedetei. Mădălina a pășit pe covorul roșu îmbrăcată într-o rochie transparentă, creată de designerul Cristina Savulescu.

Festivalul de la Cannes 2015: Petra Nemcova, cel mai intrigant decolteu

Petra Nemcova (35 de ani) a pășit pe covorul roșu de la festivalul Cannes 2015  într-un deux-piece alb, creat de designerul Zuhair Murad, care i-a expus decolteul adânc și picioarele foarte lungi, apariția ei fiind una dintre cele mai provocatoare de la celebrul eveniment.

Festivalul de la Cannes 2015: Chanel Iman, cu buricul la vedere

Se pare că albul a fost culoarea preferată a vedetelor la festivalul de la Cannes 2015: Chanel Iman (24 de ani) a pășit pe covorul roșu îmbrăcată, de asemenea, într-un deux-piece alb, care a lăsat la vedere abdomenul plat și picioarele lungi ale manechinului. Ținuta a fost creată de designerul Donna Karan Atelier și a fost printre cele mai apreciate de la Cannes.

Festivalul de la Cannes 2015: Diane Kruger, cu chiloțeii la vedere

Actrița Diane Kruger (39 de ani) și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o rochie de culoare bleu, foarte scurtă, care i-a făcut probleme. Din greșeală, Diane și-a arătat lenjeria intimă la festivalul de la Cannes 2015, când s-a așezat pe marginea podiumului pentru a se da jos. Din păcate pentru ea, dar din fericire pentru fotografi, rochița ei a fost prea scurtă, lăsându-i la vedere lenjeria de culoare roșie.

Mai multe