Fiica lui Bill Clinton, uitată la Moscova! Kremlinul nu a confirmat întâmplarea

8 septembrie 2022 14:33   Internațional
Ultima actualizare:

Încă o întâmplare uimitoare din timpul unuia dintre cele două mandate ale fostului președinte american Bill Clinton a ieșit la iveală.

Cea care l-a „turnat” pe Bill este chiar soția sa, Hillary Clinton, 74 de ani, „complice”, la rândul ei, în episodul care le-a dat emoții.

Fiica celor doi a confirmat pățania

Sper ca Chelsea (n.r. fiica lui Bill și a lui Hillary Clinton) să nu își amintească pățania, pentru că a fost traumatizant. Am luat-o cu noi, în Rusia, când Bill era președinte. La finalul vizitei, am luat parte la salutul formal de despărțire și ne-am suit, grăbiți, în limuzina prezidențială, pentru a ajunge la aeroport, fără să ne dăm seama că ea a rămas în urmă... Îți poți imagina cum a fost să îmi uit singurul copil la Kremlin?”, a rememorat Hillary Clinton, fost secretar de stat, în emisiunea „The Tonight Show”, găzduită de celebrul Jimmy Fallon.

Citește și: Bill Clinton a ațipit la ceremonia de inaugurare a lui Joe Biden ca președinte al SUA

Atât Hillary, cât și Chelsea au participat la o provocare numită „Provocarea mamă-fiică”, în cadrul show-ului televizat. Astfel, Hillary a fost invitată să povestească o pățanie memorabilă, nerecunoscută, însă, și de oficialii ruși.

Nu se știe în mandatul cărui președinte rus s-a întâmplat

Chelsea Clinton, 42 de ani, însă, a povestit că își amintește foarte clar momentul și a spus că „Doamne, mai bine ne-ar fi alergat un urs sau ceva de genul acesta”.

Reacția gazdei a fost savuroasă. „Ați fost pe aproape!”, a spus Jimmy Fallon. Soția și fiica sa nu au dezvăluit anul în care a avut loc pățania, astfel nefiind clar în mandatul cărui președinte al Federației Ruse s-ar fi putut întâmpla.

Bill Clinton a deținut două mandate, la Casa Albă, între 1993 și 2001. În perioada mandatelor lui Bill Clinton a avut loc tranziția de putere între Boris Elțîn și Vladimir Putin, cel din urmă preluând puterea în Rusia, în anul 2000.

Vezi și: E de nerecunoscut! Hillary Clinton nu mai are riduri, iar obrajii i s-au umflat în mod misterios

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe