Fiul supermodelului Stephanie Seymour, Harry Brant, a murit. Tânărul avea doar 24 de ani

20 ianuarie 2021 21:57   Internațional
Ultima actualizare:

Fiul supermodelului Stephanie Seymore și al editorului Peter Brant, a murit duminică, la doar 24 de ani, din cauza unei supradoze accidentale. Tânărul Harry se lupta de ani buni cu adicția.

Decesul lui Harry a venit cu doar câteva zile înainte ca tânărul să se reinterneze într-o clinică de dezintoxicare. „Vom rămâne veșnic îndurerați că viața lui s-a sfârșit atât de repede din cauza acestei boli devastatoare. A realizat multe în 24 de ani, dar nu vom mai avea niciodată ocazia să vedem câte ar mai fi putut să facă Harry”, a declarat familia tânărului, potrivit The Sun.

Harry Brant era cunoscut în lumea modei, iar împreună cu fratele său, Peter II, a creat o linie de produse de cosmetice unisex. Stephanie Seymour (52 ani) și miliardarul Peter Brant (73 de ani) mai au împreună doi copii: Peter II (27 ani) și Lilly Margaret (16 ani).

„Harry nu a fost doar fiul nostru. A fost, de asemenea, un frate minunat, un nepot iubitor, un unchi preferat și un prieten atent. A fost un suflet creativ, iubitor și puternic care a adus lumină în inimile atâtor oameni. Era o persoană minunată”, a mai transmis Seymour.

Harry iubea lumea modei și, asemenea mamei sale supermodel, a ajuns în campanii pentru nume mari precum Balmain sau Vogue. Totuși, deși a avut o copilărie „plină de privilegii” cum ar spune unii, se pare că viața tânărului a luat p întorsătură urâtă încă din 2016, când acesta a început să cocheteze cu drogurile.

Mai multe