Flăcări la bordul unui avion cu 139 de pasageri! Piloţii au aterizat de urgenţă în California

13 februarie 2018 9:41   Internațional
Ultima actualizare:

O aeronavă a aterizat, luni noapte, de ugență pe Aeroportul John Wayne din California, după ce a fost raportat un incendiu la bord, au declarat reprezentanții aeroportului.

Zborul 2123 a fost programat să decoleze la ora locală 7:25, însă momentul  când aeronava a trebuit să se întoarcă la sol rămâne unul necunoscut, realtează FoxNews. Echipajul a decis reîntoarcerea la sol, după ce a sesizat flăcări la bord. Reprezentanții aeroportul sunt de părere că incendiul ar fi izbucnit la o unitate auxiliară, iar echipajul a luat decizia de-a executa o aterizare de urgență penru a stinge flăcările şi a preveni înrăutăţirea situaţiei.

În momentul declanţării incendiului, La bordul aeronavei se aflau 139 de pasageri și 5 membrii ai echipajului. Potrivit primelor informaţii, unii dintre pasageri suferă câteva răni minore, care nu au făcut necesară transportarea acestora către o unitate medicală. Traficul aerian nu suferit modificări, iar la scurt timp după incident, fluxul aerian a fost reluat, defăşurându-se în condiţii normale.

Mai multe