Fostă Miss Universe, despre Trump și scandalul orgiilor din Moscova: „M-a chemat la hotel”

15 ianuarie 2017 12:42   Internațional
Ultima actualizare:

O fostă regină a frumuseții, de orgine maghiară, a mărturisit că Donald Trump i-a cerut în timpul călătoriei sale la Moscova să îl caute la hotelul unde era cazat. I-a oferit numărul camerei și cartea sa de vizită pentru a-l găsi.

Kata Sarka a făcut această declarație după ce a văzut că întreaga presă vorbește despre presupusul material video compromițător cu Trump, în care este acuzat că ar fi plătit prostituate pentru a face orgii într-o cameră de hotel. Este exact hotelul la care a fost invitată frumoasa fotomodel, de către actualul președinte ales american, precizează Daily Star.

Ea a declarat întâmplarea într-o emisiune televizată din Ungaria anul trecut, dar a ieșit la iveală abia acum, după ce a fost făcut public presupusul document de 35 de pagini care oferă informații degradante despre Donald Trump.

„Ne aflam în Rusia, în timpul finalei concursului Miss Universe, când un bărbat s-a apropiat de mine și m-a luat de mână. M-a tras spre el și m-a întrebat «Cine ești?» Mi-a vorbit în limba engleză, dar m-am simțit atât de jenată, încât n-am putut spune nimic altceva decât «Ungaria!» Apoi m-a întrebat «Și de ce ești aici?» și mi-a dat cartea sa de vizită pe care scria un număr privat, spunându-mi la care hotel  și cameră îl pot găsi. Numele acestui bărbat este Donald Trump”, a precizat Kata în tmipul emisiunii.

Donald Trump anegat toate acuzațiile privitoare la orgiile la care ar fi luat parte în camera de hotel din Moscova, considerându-le știri „false”, jocuri politice degradante.

Mai multe